H

Magus Hotel

Ştiri şi evenimente

October 11, 2019

Pachet Crăciun 2019

.

Cu Moș Crăciun prin Maramureș

~ DATA: 22 – 26 DECEMBRIE 2019 ~

 .


 .

Cu facilitățile și serviciile oferite, MAGUS HOTEL este o alegere excelentă atât pentru familiile cu copii, cât și pentru iubitorii sezonului rece.

 .

4 nopți de cazare în regim All Inclusive (mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale alcoolice și non-alcoolice în timpul meselor, excursii cu transport asigurat (biletele de intrare la diferite obiective turistice se vor achita individual la fața locului)

 .


22 Decembrie

Un bufet tradițional de primire ca ”la Maramureș” ne va aștepta la recepția hotelului, cu prăjiturile casei, cozonac și pălincă! Seara vom ieși în grădină să dansăm o horă cu invitații noștri speciali, ne vom bucura de focul de tabără, mirosul vinului fiert și bineînțeles de tăria horincii locale!

23 Decembrie

Pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Ne întoarcem la hotel, ne tragem sufletul și vizităm târgul de crăciun din centrul vechi, după care continuăm seara cu puțin folclor, dans, voie bună și o cină pe măsură.

24 Decembrie

Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții. Seara ne vom îmbrăca cele mai frumoase haine și vom lua cina de ajun în jurul bradului împodobit în restaurant, iar ansamblul folcloric ne va invita la dans. Cei mai petrecăreți dintre noi vom avea ocazia să participăm

la Christmas Party din Club Evergreen Arena, unde ne vom distra pe ritmurile celor mai noi hituri.

25 Decembrie

Prima zi de Crăciun o petrecem la hotel, cu programe speciale – renumitul pictor băimărean Szanto Andras va face o expoziție de picturi, respectiv ne va povesti puțin despre istoria picturilor din Baia Mare. Meșterul artizan Mika Tiberiu ne vizitează să ne dezvăluie secretele construcțiilor de lemn în sticle de pălincă. Clovnul Fratellino va condimenta ziua cu umor, magie și iluzionism, după care vom lua o cină specială, timp în care vom viziona o proiecție de film despre Maramureș și România, iar dacă ne mai țin picioarele, vom dansa din nou alături de ansamblul folcloric.

26 Decembrie

Cu gânduri bune și în speranța de a-i mai revedea, ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

.


Tarif:

 Cazare în cameră Deluxe Double 4*: 1590 lei/persoană

Vă urăm un An Nou Fericit alături de MAGUS Complex!

Galerie:

 

 


Vezi şi

Petrece Revelionul Moroșenește cu Magus Hotel

~ Data: 28.12.2019 – 02.01.2020 ~

Cazare in camere Standard 3* sau Deluxe Double 4* in regim All Inclusive
(Mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale și răcoritoare în timpul meselor)

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development