H

Magus Hotel

Ştiri şi evenimente

October 28, 2019

Pachet Revelion 2020

Petrece Revelionul Moroșenește!

~ Data: 28.12.2019 – 02.01.2020 ~

Cazare in camere Standard 3* sau Deluxe Double 4* in regim All Inclusive
(Mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale și răcoritoare în timpul meselor)

Ca în fiecare an, pachetul turistic de revelion este cel mai așteptat, Maramureșul având un loc special în inima tuturor datorită ospitalității calde, a mâncărurilor tradiționale delicioase respectiv a locațiilor specifice care pur și simplu trebuie vizitate. Vă invităm să descoperiți Maramureșul!

5 nopti de cazare cu regim All Inclusive (mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale alcoolice și nealcoolice in timpul meselor, excursii cu transport inclus (fără bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

.


28 Decembrie

Primirea și acomodarea oaspeților, după care ne pregătim de o cină în stil tradițional.

29 Decembrie

O zi fermecătoare în care vom vizita celebra fabrica de pălincă Zetea din Medieșul Aurit. Vom afla povestea celei mai vechi fabrici autorizate de pălincă, cu o tradiție de peste 100 de ani, cu secrete bine păstrate în inima familiei. Domnul Zetea ne va face personal turul fabricii, după care suntem așteptați să degustăm diverse sortimente de pălincă, acompaniate de bucate tradiționale preparate cu multă dedicare. Ne întoarcem la hotel, cei care doresc o mică relaxare, pot beneficia de confortul oferit de centrul Spa Dru Relax din apropierea hotelului (transport individual). Cina va fi acompaniată de muzică live!

30 Decembrie

Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții turistice.

31 Decembrie

O altă zi de călătorie și aventură! De această dată pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Ne întoarcem la hotel, ne odihnim puțin, ne îmbrăcăm cele mai frumoase haine pentru a petrece noaptea de revelion alături de DJ Moshu și alți artiști.

1 Ianuarie

Ne trezim puțin greu după aceste zile, dar nu ratăm micul dejun prelungit. Ne așteaptă o zi cu alte surprize! Faimosul pictor băimărean Szanto Andras va face o expoziție a picturilor sale in incinta hotelului , respectiv ne va povesti puțin despre istoria picturilor din Baia Mare. Meșterul artizan Mika Tiberiu ne vizitează să ne dezvăluie secretele construcțiilor de lemn în sticle de pălincă, după care vom lua o cină specială, timp în care vom viziona o proiecție de film despre Maramureș și România. Pentru a face și această zi memorabilă, vom incheia seara invățând dansuri populare locale și nu numai.

2 Ianuarie

Cu gânduri bune și speranța de a-i mai revedea, ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

.


Tarife:

 Cazare de la 1890 Lei / persoana ( mai multe tipuri de camera disponibile)

Vă urăm un An Nou Fericit alături de MAGUS Complex!

 


Galerie:

 

 

 


Vezi şi

 Pachetul de Crăciun 2019

~ DATA: 22-26 Decembrie 2019 ~
Cazare in camere Standard 3* sau Deluxe Double 4* in regim All Inclusive
Mic dejun, prânz, cină, băuturi traditionale și răcoritoare în timpul meselor

 

 

 

 

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development