H

Magus Hotel

Ştiri şi evenimente

February 5, 2021

Vacanța de Paști în Maramureș 2021

Mini Vacanța de Paști în Maramureș

~ DATA: 30 Aprilie – 03 Mai 2021 ~ PREȚ: 850 Lei/Pers.~

Trei nopți de cazare în camere Double Deluxe cu All Inclusive
(mic dejun, prânz, cină, băuturi traditionale și răcoritoare în timpul meselor).

Cu ocazia celei mai importante sărbători din an vă invităm să facem o incursiune în tradițiile pascale Maramureșene. Vom crea o atmosferă familială, vom vizita locuri sfinte și ne vom distra alături de ansamblul folcloric pentru o experiență autentică. Desigur, nu vor lipsi mesele cu bucate tradiționale.

30 Aprilie
Primirea oaspeților cu cozonac și acomodarea în camere, după care vom lua o cină de post.

01 Mai
Tur de cultură și artă Maramureșeană, vizităm mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel de la Săpânța și alte obiective culturale, după care, la întoarcere, vom vizita atelierul meșterului olar Zaharia Bledea. Seara vom participa la slujba de înviere la biserica Sfântul Iosif Mărturisitorul (Transport individual).

02 Mai
Mic dejun tradițional Maramureșean de Paște, după care meșterul Mika Tiberiu ne va face o demonstrație de artizanat în sticle de pălincă. Îl așteptăm și pe meșterul olar Daniel Leș care ne va povesti istoria olăritului tradițional și ne va arăta cum se transformă lutul într-un obiect de artă, după care vom lua cina cu muzică live.

03 Mai
După micul dejun ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

.


Tarif:

 850 LEI/persoană

Acceptăm și tichete de vacanță)(All inclusive- Mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale și răcoritoare în timpul meselor, transport la obiective turistice incluse (fără bilete de intrare la obiective)

 

Vă așteptăm alături de MAGUS Complex!

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development