H

Magus Hotel

Ştiri şi evenimente

October 25, 2021

Pachet Crăciun 2021

Cu Moș Crăciun prin Maramureș

~ DATA: 23 – 27 DECEMBRIE 2021 ~

 .


 .

Cu facilitățile și serviciile oferite, MAGUS HOTEL este o alegere excelentă atât pentru familiile cu copii, cât și pentru iubitorii sezonului rece.

4 nopti de cazare în regim All Inclusive (Mic dejun, pranz, cina, bauturi traditionale alcoolice si nealcoolice in timpul meselor, excursii cu transport (fara bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

 .


23 Decembrie

Ajunși la hotel, vom fi așteptați cu prăjituri, pălincă și un bufet tradițional. Pentru a completa seara, continuăm cu horă, dans și vin fiert în grădină, după care vom lua cina, acompaniată de muzică live.

24 Decembrie

Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții. Seara ne vom îmbrăca cele mai frumoase haine și vom lua cina de ajun în jurul bradului împodobit în restaurant, nu vor lipsi colindatorii si ansamblul folcloric care ne va invita la dans.

25 Decembrie

Prima zi de crăciun o începem cu un mic dejun pe cinste, după care îl vom găzdui pe meșterul popular Mika Tiberiu care ne va povesti despre arta construcțiilor de lemn în sticle de pălincă. Clovnul Fratellino ne promite un show de umor și magie interactivă pentru cei mici și cei mari, după care vom lua cina.

26 Decembrie

Pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Ne întoarcem la hotel, ne tragem sufletul și vizităm târgul de crăciun din centrul vechi (optional, transport pe cont propriu), după care continuăm seara cu putin folclor, dans, voie bună și o cină pe măsură

27 Decembrie

Cu gânduri bune și speranța de a-i mai revedea, ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

.


Tarif:

Pret pachet de la 1650 lei/persoană

Important!

  • Acceptăm tichete de vacanță și tichete cadou.
  • Avem mai multe tipuri de cameră disponibile.
  • Transportul până în Baia Mare se face pe cont propriu.
Vă urăm un An Nou Fericit alături de MAGUS Complex!

Galerie:

Vezi și:

Revelion în Maramu’ 2022!

Ca în fiecare an, pachetul turistic de revelion este cel mai așteptat, Maramureșul având un loc special în inima tuturor datorită ospitalității calde, a mâncărurilor tradiționale delicioase respectiv a locațiilor specifice care pur și simplu trebuie vizitate.
4 nopti de cazare cu regim All Inclusive (mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale alcoolice și nealcoolice in timpul meselor, excursii cu transport inclus (fără bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development