H

Magus Hotel

Ştiri şi evenimente

October 27, 2021

Pachet Revelion 2022

Revelion în Maramu’ 2022!

~ 30.12.2021- 03.01.2022 ~

4 nopți de cazare cu regim All Inclusive (mic dejun, prânz, cină, băuturi tradiționale alcoolice și nealcoolice in timpul meselor, excursii cu transport inclus (fără bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

.

Ca în fiecare an, pachetul turistic de revelion este cel mai așteptat, Maramureșul având un loc special în inima tuturor datorită ospitalității calde, a mâncărurilor tradiționale delicioase respectiv a locațiilor specifice care pur și simplu trebuie vizitate.

Vă invităm să descoperiți Maramureșul!

 

.


30 Decembrie

Ajunși la hotel vom fi întâmpinați cu un bufet tradițional de bunătățuri locale, așa, ca la carte! Dacă vremea ține cu noi, ieșim în grădină, savurăm un vin fiert și o horincă dupa care vom dansa o horă cu invitații noștri speciali.

31 Decembrie

Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții turistice. . Ne întoarcem la hotel, ne odihnim puțin, ne îmbrăcăm cele mai frumoase haine pentru a petrece noaptea de revelion alături de DJ Moshu și alți artiști.

1 Ianuarie

Ne trezim puțin greu după aceste zile, dar nu ratăm micul dejun prelungit. Ne așteaptă o zi cu alte surprize, deoarece va fi ziua meșterilor populari ! Renumitul olar Daniel Leș ne va face o demonstrație spectaculoasă de olărit, povestind și despre istoria acestei arte în Maramureș. Meșterul artizan Mika Tiberiu ne vizitează să ne dezvăluie secretele construcțiilor de lemn în sticle de pălincă, după care vom lua o cină specială cu momente de muzică populara locală.

2 Ianuarie

 O altă zi de călătorie și aventură! Pornim spre Medieșul Aurit pentru a vizita celebra fabrica de pălincă Zetea. Vom asculta povestea direct de la omul care duce mai departe tradiția de peste 100 de ani, Silviu Zetea, desigur în timp ce vom degusta diverse tipuri de horică și bunătățuri locale. Vom încheia seara cu o petrecere pe cinste!

3 Ianuarie

Ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri cu speranța de a-i revedea cât de curând

.


Tarife:

 Cazare de la 1850 Lei / persoană ( mai multe tipuri de camera disponibile)

Acceptăm tichete de vacanță și tichete cadou.
Transportul pana in Baia Mare se face pe cont propriu.

Vă urăm un An Nou Fericit alături de MAGUS Complex!

 


Galerie:

 

 

 


Vezi şi

 Pachetul de Crăciun 2021

4 nopti de cazare în regim All Inclusive (Mic dejun, pranz, cina, bauturi traditionale alcoolice si nealcoolice in timpul meselor, excursii cu transport (fara bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

 

 

 

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development