H

DELUXE DOUBLE ROOM 4*

Don't settle for less

July 16, 2016

DELUXE DOUBLE ROOM 4*

 .

DESCRIERE

Destinată călătorului contemporan, fie într-o deplasare în interes de afaceri sau într-un concediu, camera Deluxe dotată cu mobilier din lemn masiv beneficiază din plin de lumină naturală, confort și un mediu liniștit. Departe de agitația urbană, garantează odihnă și relaxare deplină, fiind disponibilă în regim de pat matrimonial sau de paturi twin.


Număr maxim de oaspeți : 2 adulți. Suprafața aproximativă a camerei este de 21 mp.

 .

FACILITĂȚI INCLUSE

Acces internet Wi-Fi gratuit, Smart TV LED Philips, televiziune prin cablu, climă cu panou de control touch screen, acces cu cartelă magnetică, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, serviciu wake up call, welcome package (cafea și ceai), mochetă sau parchet, birou de lucru, suport de bagaje, perne şi saltele hipoalergenice din spumă cu memorie, lenjerii damasc, tablouri ediție limitată pictate de faimosul artist local Szanto Andras, kit de igienă, set de cusut, burețel de silicon pentru pantofi, oglindă de machiaj, uscător de păr.


FACILITĂȚI EXTRA

• Pay TV, mini-bar, seif, halat de baie, papuci de unică folosință

 .

DETALII

 

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development