H

MAGUS SUITE 4*

Camera noastră cea mai luxoasă

July 16, 2016

MAGUS SUITE 4*

.

 

DESCRIERE

Alegerea acestei camere oferă un spațiu versatil cu o atmosferă caldă, inspirată din elementele de decor armonioase și din dulcele stil classic ce caracterizează mobilierul. Suita Magus este un ansamblu spațios, compus dintr-un vestibul generos, un living elegant cu canapea extensibilă, fotoliu și un dormitor cu ieșire la o terasă proprie care oferă confortul dorit.


Număr maxim de oaspeți : 2 adulți. Suprafața aproximativă a camerei este de 47 mp.

 .

FACILITĂȚI INCLUSE


Acces internet Wi-Fi gratuit, Smart TV LED Philips, televiziune prin cablu, climă cu panou de control touch screen, acces cu cartelă magnetică, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, serviciu wake up call, welcome package (Cafea și Ceai), mochetă, suport de bagaj, seif, birou de lucru, fotoliu, canapea extensibilă, perne şi saltele hipoalergenice din spumă cu memorie, lenjerii damasc, Tablouri Ediție Limitată pictate de faimosul artist local Szanto Andras, Kit de igienă, set de cusut, burețel de silicon pentru pantofi, oglindă de machiaj, uscător de păr, halat de baie și papuci.


FACILITĂȚI EXTRA:  Pay TV; Mini-bar

.

 

DETALII

.
PIC_5918MEZ_0138

Hotel_Extra-14

Hotel_Extra-13

Hotel_Extra-12

Hotel_Extra-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development