TERMENI SI CONDITII

August 18, 2016

TERMENI SI CONDITII

SC Magus SRL, proprietara a Hotelului Magus, cu sediul in Baia Mare str Aleea Noua 1/32, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J24/1018/92, CUI RO 2193609 in calitate de proprietar al website-ului www.magushotel.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara sa facem notificari prealabile.

1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre utilizator se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia.

2. Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si noncomerciale;

b) Continutul Site-ului nu este reprodus fara acordul in prealabil din partea titularului;

Folosirea textelor , imaginilor , materialelor din pagina noastra web in alte scopuri decit cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC Magus SRL , este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

3. Costuri si Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife pe camera pe noapte pentru 2 adulti si includ TVA si nu includ consumatiile din minibar, acestea fiind achitate in plus la plecare (checkout) .

In cazul in care se doresc in camere paturi suplimentare acestea vor fi achitate in plus conform tarifelor existente in momentul rezervarii .

Puteti utiliza sistemul nostru de rezervari online pentru a verifica disponibilitatile sau pentru a va calcula sejurul iar dupa finalizarea rezervarii primiti instant si confirmarea prin email.

Rezervare cu cartea de credit :

Aceasta rezervare este inregistrata instant si suma aferenta valorii cazarii pentru 24 de ore sau pentru intreg sejurul rezervat va fi blocata de pe cardul dumneavoastra de credit dupa ce a trecut perioada in care se putea renunta la cazare . Rezervarea cu carte de credit este o rezervare garantata.

Rezervare fara cartea de credit :

Confirmarea trimisa de sistemul de rezervari online va fi considerata o factura proforma care cuprinde valoarea totala a serviciilor comandate. Pentru asigurarea rezervarii, respectati termenele precizate in confirmare referitoare la plata avansului. Neachitarea facturii proforma duce automat la anularea rezervarii.

Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: welcome@magushotel.ro

NU SUNT ACCEPTATE REZERVARI FARA UN CARD DE CREDIT cu 48 de ore inainte de data sosirii la hotel.

Daca efectuati o rezervare cu mai putin de 48 de ore inainte de data sosirii la hotel, va trebui sa o garantati cu o carte de credit, in caz contrar rezervarea dumnevoastra nu va fi luata in considerare.

Finalizarea rezervarii inseamna acceptarea tuturor conditiilor mai sus mentionate !


Acceptare pet:

Accesul animalelor de companie va fi permis doar pe baza certificatului de sănătate, prezentat la recepția hotelului. Niciun câine nu va fi primit fără vaccinul antirabic valabil și cușca de transport. Animalele de companie trebuie lăsate în cușca de transport atunci când veți părăsi camera. Daca oaspetele va sosi fara cusca de transport, hotelul poate inchiria custi pentru un tarif de 100 Lei / caine / seara, pret care nu depinde de marimea cainelui. 

Dacă doriți să faceți o rezervare cu animalul de companie este obligatoriu să anunțați acest lucru în momentul când efectuați rezervarea. În caz contrar nu putem garanta rezervarea cu animalul de companie, luând în considerare faptul că nu putem să acceptăm animale de companie în orice cameră din hotel. Doar în cazul în care, sub anumite circumstanțe, nu ne-ați informat în scris că faceți rezervarea cu un animal de companie, iar noi nu avem camere adecvate pentru un animal de companie, putem să vă asigurăm rezervarea animalului de companie într-o pensiune pentru câini, Gini House, deținută de SC Magus SRL la același preț cu cel înregistrat pe această pagină. În acest caz, intervalul prezentării la check-in la Gini House trebuie să fie până cel târziu ora 19:00.

Numarul maxim de caini permise in camera este 2 (daca sunt de talie medie sau mare) sau 3 (daca sunt caini de talie mica , ex: Shih Tzu, Bichon etc). Daca doriti sa veniti cu mai multi caini, va rugam sa ne contactati pentru detalii aditionale.

Politica de plată și depozit

  • Prețul pe un animal de companie/noapte este de 50 Lei.

La momentul prezentării la check-in cu un animal de companie se va achita o garanție de 100 euro (450 lei) cash sau card de credit pentru eventualele daune cauzate de animalul de companie în cameră. În cazul în care s-au constatat daune, suma de 100 euro se va reține pentru repararea daunelor. În cazul în care nu sunt daune, suma se va restitui integral. In cazul in care s-au produs daune, supervizorul de camere sau managerul hotelul va evalua dauna si va stabili costul de reparatie / schimbare a bunurilor. In cazul in care daunele sunt evaluate la un cost mai mare decdepozitul de 100 euro, oaspetele va trebui sa achite diferenta de suma inainte de plecare. (exemplu: cainele a ros masa de lemn care trebuie schimbata , etc)

Politica de check-in și check-out

În momentul în care se va face check-in cu un animal de companie, personalul de la recepție vă va prezenta și evalua condiția camerei, va nota condiția camerei pe fișa de evaluare și va fi semnată de oaspetele care dorește să se cazeze. Condiția de acceptare a unui animal de companie in cameră este acordul oaspetelui de a fi verificată camera înainte de plecare de către personalul hotelului, iar în caz de daune oaspetele este obligat să plătească pentru toate daunele produse la check-out. Daunele vor fi evaluate la check-out de către personalul de la recepție și unul dintre oaspeții care au fost cazați în cameră, confruntând situația actuală a camerei cu evaluarea inițială făcută la check-in.

Termenii de mai sus nu sunt negociabile, modificabile sau interpretabile gresit. Daca aceste conditii nu sunt intrunite in momentul check-inului, sau daca oaspetele nu este de acord cu ele, hotelul isi rezerva dreptul sa refuze / anuleze rezervarea, chiar daca a fost platita in prealabil sau rezervata pe platforme online.

Dorim să menținem frumusețea și eleganța hotelului nostru, vă mulțumim pentru înțelegerea politicii noastre riguroase!

Pet-Policy-Ro (Descarcă PDF)


Agentul de turism:

Agentul de turism isi asuma unilateral si fara acoperire promisiuni facute turistilor ca vor avea camere alaturate sau la acelas etaj . Nu putem confirma pana la momentul alocarii pozitionarea camerelor . Aceasta solicitare incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor,

Acesta rezervare se supune termenilor si conditiilor din contractul de colaborare

4. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat prin instanta judecatoreasca romana competenta.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Definitii

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie conform legilor in vigoare ;

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date SC Magus SRL intra in contact, se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul SC Magus SRL . este afisata pe site-ul organizatiei: www.magushotel.ro si la sediul operatorului;

Notificarea – S.C. Magus SRL notifica in scris Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la categoriile de date prelucrate;

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista prevederi la clauza de confidentialitate, Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in conformitate cu acestea.

S.C. Magus SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate mai sus : clienti si potentiali clienti ai S.C. Magus SRL , consumatori si potentiali consumatori ai produselor Magus SRL , sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate conforme cu activitatea SC Magus SRL de cazare in hotel .

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul vor fi actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat prevede legea .

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal pe care le primeste Magus SRL nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului . Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica aceste informatiie, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 zile de la data cererii.

6. Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre societatea comerciala S.C. Magus SRL numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, ), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

7. Model de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Magus SRL . are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii si utilizarii datelor personale in scop de a va informa de anumite actiuni promotionale pe care SC Magus SRL le trimite periodic clientilor . Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, trimisa prin email la adresa welcome@magushotel.ro

© 2016 Magus Hotel - Dura street no. 4, 437229 Baia Mare, Maramures county, Romania - Tel: +40 362 807 205 | Realizat de Graffix Development